suzannetalens.nl

Zakelijke video content

Zakelijke video content

Boeiende zakelijke video’s die jouw boodschap krachtig weergeven. Breng uw zakelijke video’s tot leven met een meeslepende merkbeleving en evenementen aankleding

Uitleganimatie

Heb je een nieuw product dat je wilt verkopen of introduceren? Een dienst die uitgelegd mag worden in begrijpelijke taal? Dan bied een uitleganimatie uitkomst.

Ik kan helpen bij het schrijven van de tekst, het maken van graphics, al bestaande huisstijl integreren, muziek, sound effecten en een voice-over.

Openingsvideo's

Een openingsvideo trekt de aandacht van de bezoeker en zal het event op een krachtig manier openen.

Presentatie's

Versterking van jouw presentatie met een intro video, aankondiging van de sprekers door middel van titelbalken en achtergronden.

Promo's

Een promo geeft uitleg over jouw zakelijke event, informeert en enthousiasmeert de bezoeker.

VJ

Met de door mij zelf ontwikkelde bibliotheek vol VJ loops is het mijn doel de beleving van (dance)evenementen, DJ’s en presentaties visueel te versterken.

Visuals

Visuals zorgen voor een krachtige merkherkenning, zonder dat hier geluid of een verhaal voor nodig zijn. Visuals spelen af op TV/ LED schermen bij binnenkomst op een congres of een netwerkruimte.

Vormgeving hybrid events

Intro animatie, titelbalken en bumpers voor (hybride) events/ talkshows.

Kwartaalcijfers

Video’ voor intern gebruik. Dit zijn motivatie video’s waarin verteld wordt welke doelen er behaald zijn. Wat er bereikt is binnen een bepaalde tijd. Ze kunnen ingezet worden tijdens bijvoorbeeld bedrijfspresentaties of in vergaderingen.

Motivatie video's

Video om de betrokkenheid van teamleden te vergroten. Deze video’s kunnen meegestuurd worden in de mail of vertoond worden tijdens vergaderingen of bedrijfspresentaties.

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.