VJ & Motion Graphic Designer

Suzanne Talens

Hi! Ik ben Suzanne

Een freelancer met een grote liefde voor graphics, muziek en animatie. Dit komt samen in de producties die ik maak als VJ en motion graphic designer.

Motion graphic design

Ik maak muziek video’s, idents, visuals, promo’s en explanimations. Een productie verzorg ik van concept tot animatie of door een deel van het werk uit handen te nemen. Met passie werk ik aan een product waar de klant en ik trots op kunnen zijn. Om dit te bereiken werk ik nauw samen met andere disciplines zoals filmmakers en muzikanten, omdat ik geloof dat we samen doelen beter kunnen bereiken. Of dit nu voor een klein of groot bedrijf is, met aandacht voor details streef ik naar het afleveren van een product waar de klant blij mee is. Met mijn enthousiasme voor mijn werk leer ik steeds nieuwe dingen. Mijn kennis deel ik graag, door workshops te geven maar ook als gastdocente voor de opleiding multimedia design.

VJ

Met de door mij zelf ontwikkelde bibliotheek vol VJ loops is het mijn doel de beleving van (dance)evenementen, DJ’s en presentaties visueel te versterken. Ik luister naar de wens van de klant en vertaal deze naar visuals die ik inzet door te kijken naar wat het publiek, de DJ en de lichtman/laser/ pyro doet. Samen maken we de show!

suzannetalens.nl - VJ en motion graphic designer

Met veel plezier heb ik gewerkt voor

Klanten en merken

    Join our Newsletter

    We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

      Contact Us

      We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.